Szolgáltatások


Aurafotózás

Mi az aura? Az aura - minden élőt átölelő, átható energiatér, rezgések ill. információk sokasága. Az élőlények fejlettségi fokának függvényében az aura egyre összetettebb, következésképp...

Részletek

Biorezonanciás felmérés Indigo géppel

Az  Indigo  megismerése a Bioenergetika területén szerzett hosszú évek kutatómunkáinak eredményeként jött létre. A hasonló tudományos elméleteknek, a technológiai fejlődésének és az o...

Részletek

Mágnesterápia Magneter készülékkel

MAGNETER – sejtfrekvenciás eszköz A  stressz, a mozgáshiány, a nem megfelelő táplálkozás, a Föld mágneses erejének jelentős lecsökkenése, a sok káros környezeti hatás megzavarj...

Részletek

Aurafotózás


Mi az aura?

Az aura - minden élőt átölelő, átható energiatér, rezgések ill. információk sokasága. Az élőlények fejlettségi fokának függvényében az aura egyre összetettebb, következésképpen legösszetettebb, legszínesebb az ember aurája.
Sokak régi vágya teljesült, amikor megteremtődött a lehetőség a misztika világából a kézzelfogható valóságba emelni az emberi aurát. Az auraleképző rendszer segítségével -megjeleníthetővé, láthatóvá vált ez a színes energiamező.


Mi az aurafotó?

Az auránk tulajdonképpen energetikai térkép önmagunkról. Miután mindannyian egyediek vagyunk, az aurafotó is. Az aurából sok információ kiolvasható. Megmutatja a test, értelem és szellem együttműködését, a stressz-szintet, az energetikai szintünket, a csakrák telítettségét, valamint sok mindent elárul személyiségünkről.
Az aura színe, a csakrák színe, formája és torzulásai, rámutathatnak testi, lelki eredetű problémákra. Ezen túlmenően - az aurából meg lehet állapítani az érdeklődő testi-leki- érezemi állapotát is, mérni lehet a stress-szintet a szervezetben, az enrgiablokkokat, a csakrák és az aura méretét, és a különböző sérülésekből következtetni lehet egyes betegségekre vagy azokra való hajlamra is.

Hogyan készül az aurafotó?

Az érdeklődő a bal kezét az érzékelőre biológia visszajelzőre (biofeedback) helyezi., mely adatokat mér,( mint például a bőr elektromos vezetőképessége, vagy a hőmérséklet a bal kéz tenyerének ujjain). Ezután az adatokat a számítógép speciális program segítségével elemzi, és a mért adatokat biografikonok, színek, mérőszámok formájában megjeleníti.. Ezeket a mérési adatokat és információkat a képernyőn sokféle módon tesszük láthatóvá, például a kliens aurájának és csakrájának reprezentálásával, biofeedback grafikonok és energiaszintek mérőszámainak formájában. A teljes test aurája, a csakrák , azok energiaszintjei, különböző grafikonok és az aurának ill. a személynek az elemzése, amit a számítógép végez kinyomtatható.

 
Vissza az előző oldalra!
La Vida - Vitalklinik - NémetLa Vida - Vitalklinik - Magyar