Elérhetőségek

La Vida - Vitalklinik

Cím: 9700 Szombathely,
Malom utca 9. fsz. 1.
Telefon: +36202446656
E-mail: lavida.vitalklinik@gmail.com


Bemutatkozás


A természetgyógyászat célja a testi-lelki önszabályozó képességének fejlődése, megőrzése, helyreállítása az ember természetes öngyógyító képességeinek segítségével és a természetben megtalálható gyógyító anyagok hatásaival, alkalmazásaival. A mai modern, hagyományosnak tekinthető orvoslási eljárások mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az alternatív gyógymódok, melyek története több ezer évre nyúlik vissza.

A természetes gyógyászat története

Bármennyire is hihetetlen, a természetgyógyászat története idősebb az embernél. Számtalan megfigyelés támasztja alá, hogy számos állatfaj a saját gyógyulása elősegítése érdekében speciális helyet keres fel, vagy a szokásaitól eltérően táplálkozik.

Az ember már évezredek óta próbálja gyógyítani saját, illetve embertársai testi-lelki problémáit. Az ókor orvosai által észlelt megfigyelések és a gyógymódok első írásos forrásai keletről származnak. A napjainkban is széles körben elterjedt kínai orvoslás és az indiai ájurvéda (jelentése: „az élet tudománya” vagy „a hosszú élet gyakorlata”) immáron több, mint ötezer éves múltra tekintenek vissza.

Miért más természetgyógyászat?

A hagyományos orvoslás során a tüneteink alapján az orvos által diagnosztizált problémára gyógyszert kapunk, melytől a gyógyulás várjuk. A modern orvoslás kiemelten az emberi test fizikai elváltozásaira, problémára fekteti a hangsúlyt és azokat kívánja megszüntetni. Ezzel szemben a természetes gyógyászat nem a problémát, hanem annak gyökerét, a kiváltó lelki okot helyezi előtérbe és a gyógyulni vágyó magánszeméllyel karöltve kívánja véghezvinni a gyógyulás folyamatát. Szinte az összes betegség valamilyen lelki problémára vezethető vissza, melyre a hagyományos gyógyszer nem képes megoldást nyújtani. A gyógyszerek a problémákra utaló figyelmeztetéseket, a betegségeket hívatottak megszüntetni a betegséget kiváltó lelki problémákkal szemben. A természetgyógyász elsődleges feladata a lelki egyensúly megteremtése, a betegséget kiváltó probléma megszüntetése és a lélek gyógyító állapotba történő helyezése. Fontos, hogy a gyógyuláshoz vezető út első és legfontosabb lépését az embernek kell megtennie. Változtatnia kell saját magán és életmódján az elérni kívánt cél érdekében, hogy saját gyógyulását véghez tudja vinni.  

Egy hasonlattal élve talán úgy tudnám megfogalmazni a természetgyógyász és a beteg kapcsolatát, hogy míg a természetgyógyász a kormányos, addig a beteg a hajó kapitánya.  A természetgyógyász iránymutatást ad a gyógyulás elősegítése érdekében, azonban a döntéseket, a gyógyulást elősegítő változásokat a betegnek kell eszközölnie.

Mi a természetgyógyászat előnye?

A betegségek leküzdéséhez kizárólag természetes anyagokkal kerül támogatásra az emberi szervezet a mesterséges kémiai szerek helyett, melyek több esetben nagyobb kárt okoznak szervezetünknek, mint hinnénk. Az egyes anyagok gyógyító hatásaira őseink már több ezer éve felfigyeltek, melyek azóta is a módszer alapkövét alkotják.

A módszer alkalmas a problémák gyógyítására, nem csak a problémák okozta betegségek megszüntetésére, illetve tünetmentesítésére. A lelki gyógyulás elősegítése, a test öngyógyító képességének növelése a későbbi betegségek ellen is megoldást nyújt, így prevencióként szolgál.

A kezelések figyelembe veszik az ember testi-lelki kapcsolatát és a környezeti tényezőket is. A beteg saját gyógyulásának aktív részese.

A természetgyógyászat mellett természetesen számos további előnyt lehet felsorakoztatni, azonban ezen pozitívumokról jöjjön és győződjön meg személyesen!

Kinek ajánlott?

Nemtől és kortól függően mindenkinek, aki saját lelki békéjét és egyensúlyát kívánja megteremteni a gyógyulása elősegítése érdekében.

Milyen szolgáltatásokat vehetnek igénybe

A gyógyulni vágyó betegek részére számos szolgáltatással állok rendelkezésükre. A szolgáltatások között megtalálhatóak többek között az alábbi kezelések (a kezelésekről bővebb információt a Szolgáltatások menüpont alatt talál):

  • Biorezonanciás femérés Indigo géppel

Az indigó eljárás az olyan hagyományos orvosi beavatkozásokkal szemben, mint az ultrahang, az MRI, a CT-, vagy akár az EEG kíméletesebb, kevésbé terheli meg a szervezetet. Az indigókék elnevezés a színhez társított jelentést, a velünk született képességeket és az intelligenciát szimbolizálja. Jelenleg ez a legkifinomultabb technológiai a stressz reakciók azonosítására, mely segítségével az eszköz kezelője könnyen felismeri a stressz profilját és segíthet megteremteni az egészséges állapot egységét.  

  • Mágnesterápia Magneter készülékkel

A Magneter készülők a XXI. század egészségmegőrző, egészségjavító és rehabilitációs készüléke. A magyar fejlesztésű készülékkel végzett mágnesterápia alkalmazásával a sejtek anyagcsere folyamata és regenerációja felgyorsul, csökken a fájdalom, a szervezet öngyógyító képessége megélénkül és harmonizálódik az immunrendszer az őt érő hatásokhoz. A kezelés tágítja az ereket, regenerálja a bőrt, erősíti a csontszöveteket és jótékonyan hat a daganatos elváltozásokra.

  • Aurafotózás
  • Mátrix Drops Computeres állapotfelmérés
  • Közérzetjavító bioenergetikai kezelések
  • MasszázsokVissza az előző oldalra!
La Vida - Vitalklinik - NémetLa Vida - Vitalklinik - Magyar